Rombat EFB Start-Stop акумулатори

ROMBAT е еден од најголемите прозводители на СТАРТ-СТОП акумулатори во Европа и оригинален избор за DAIMLER, RENAULT, NISSAN, FORD, PEUGEOT, NISSAN...
✅Специјален програм на ВРЛА ЕФБ акумулатори за возила со и без старт-стоп систем
✅Многу долг животен век, при користење кај возила без старт стоп и над 10 години
✅Оригинални акумулатори во Daimler, Renault, Nissan, Dacia, Ford, Peugeot…
✅Најдобри цени на пазарот за старт-стоп акумулатори во Македонија
✅За моќни дизел и бензин мотори со многу опрема
✅Гаранција : 30 месеци

Акумулатор Rombat Start-Stop EFB 70Ah

Каталошки бројEFB70
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5600.00 ден