Varta Silver Dynamic AGM START-STOP акумулатори

VARTA® Silver Dynamic AGM Старт-Стоп е синоним за за недостижни перформанси:
- Made in Germany
- 3 пати подолг животен век во споредба со конвенционалните батерии,
- VARTA® Silver Dynamic AGM батеријата е совршен избор за возила со најголема потрошувачка на енергија и старт-стоп систем
- Причината за ова може да бидат поголеми оптоварувања при употреба, студени зими, топли лета или многу додатоци и опрема.
- Затоа во 70% од новопроизведените автомобили со технологија Start-Stop кои се напојуваат со батерии AGM, можете да најдете VARTA® Silver Dynamic AGM батериите
- Гаранција 36 месеци

Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 105Ah 950A

Каталошки бројH15
ПоларитетДесен
Капацитет105 Ah
Стартна моќ950 A(EN)
Должина394 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
15600.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 60Ah 680A

Каталошки бројD52
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
9400.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 70Ah 760A

Каталошки бројE39
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
11200.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 80Ah 800A

Каталошки бројF21
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина315 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
12500.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 95Ah 850A

Каталошки бројG14
ПоларитетДесен
Капацитет95 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
14700.00 ден