Чамци, камп приколки (трејлери, бродови, џет-ски)

Exide GEL Marine & Multifit се единствени батерии на пазарот со ГЕЛ технологија за длабока цикличност и со единствен сертификат DNV за оригинални батерии за чамци, бродови, трејлери, чет ски, атв....
Произведени се во Германија во првата фабрика за гел батерии во Европа

Предности : 
- Единствена ГЕЛ врла технологија
- Длабока цикличност, до 90%
- Многу долг животен век - 15 години
- Гаранција : 24 месеци
- Made in Germany

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 240Ah

Специјална полу-тракциска батерија за платформи, вилушкари, машини за чистење голф-карт Напон : 6V Капацитет : 240Ah 1200 циклуса, длабоко празнење Димензии Должина - 242мм Ширина - 190мм Тежина : 30 kg Висина - 275мм
12200.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 350Ah

Каталошки бројMAXXIMA
Поларитет
Капацитет350 Ah
Енергија
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
19100.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 425Ah

Каталошки бројMAXXIMA PLUS
Поларитет
Капацитет425 Ah
Тежина50.5кг
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
21500.00 ден

Акумулатор Exide AGM SPIRALL 50Ah 800A

Каталошки бројEM1000
ПоларитетЛев/Десен
Капацитет50 Ah
Стартна моќ800(1000) A(EN)
Должина260 mm
Висина206 mm
Ширина173 mm
12000.00 ден

Акумулатор Exide GEL 110Ah 1200Wh

Каталошки бројES1200
Поларитет/
Капацитет110 Ah
Енергија1200 Wh
Должина286 mm
Висина230 mm
Ширина269 mm
18900.00 ден

Акумулатор Exide GEL 120Ah 1300Wh

Каталошки бројES1300
ПоларитетДесен
Капацитет120 Ah
Енергија1300 Wh
Должина249 mm
Висина290 mm
Ширина175 mm
19990.00 ден