IntAct moto CLASSIC

IntAct Classic се одлични мото акумулатори за нормална употреба со долг животен век и многу избор на димензии

Предности : 
- Долг животен век
- Одличен однос квалитет-цена
- Гаранција : 6 месеци

Акумулатор IntAct CB10L-B, 12V 11Ah

Каталошки бројCB10L-B
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ90 A(EN)
Должина136 mm
Висина146 mm
Ширина91 mm
2650.00 ден

Акумулатор IntAct CB12АL-А, 12V 12Ah

Каталошки бројCB12АL-А
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина135 mm
Висина161 mm
Ширина81 mm
3000.00 ден

Акумулатор IntAct CB12АL-А2, 12V 12Ah

Каталошки бројCB12АL-А2
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина135 mm
Висина161 mm
Ширина81 mm
3000.00 ден

Акумулатор IntAct CB14L-А2, 12V 14Ah

Каталошки бројCB14L-А2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина135 mm
Висина167 mm
Ширина91 mm
3200.00 ден

Акумулатор IntAct CB14-А2, 12V 14Ah

Каталошки бројCB14-А2
ПоларитетЛев
Капацитет14 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина135 mm
Висина167 mm
Ширина91 mm
3200.00 ден

Акумулатор IntAct CB4L-B, 12V 4Ah

Каталошки бројCB4L-B
ПоларитетЛев
Капацитет4 Ah
Стартна моќ20 A(EN)
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm
1200.00 ден