Rombat Pilot

Rombat Pilot - Одличен акумулатор по најниска цена

Предности :
- Без одржување
- За сите возила со стандардна опрема
- Најниска цена на пазарот
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Rombat Pilot 100Ah 750A

Каталошки бројP100N
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ750 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5000.00 ден

Акумулатор Rombat Pilot 44Ah 340A

Каталошки бројPB144N
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ340 A(EN)
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
2600.00 ден

Акумулатор Rombat Pilot 45Ah 340A Л+

Каталошки бројP145GN
ПоларитетЛев
Капацитет45 Ah
Стартна моќ340 A(EN)
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
2600.00 ден

Акумулатор Rombat Pilot 55Ah 440A

Каталошки бројP255N
ПоларитетДесен
Капацитет55 Ah
Стартна моќ440 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3150.00 ден

Акумулатор Rombat Pilot 60Ah 480A

Каталошки бројP260N
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ480 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3350.00 ден

Акумулатор Rombat Pilot 60Ah 480A Л+

Каталошки бројGN260N
ПоларитетЛев
Капацитет60 Ah
Стартна моќ480 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3350.00 ден