LONG power - AGM vrla ЗА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ

LONG AGM vrla - се најдобрите и единствени на пазарот сертифицирани батерии за детски колички, ел. велосипеди, тротинети и мотоцикли!

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија
- Долг животен век - над 5 години
- Без одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Сертифицирани батерии (не се Noname/кинески)

Батерија LONG AGM 12V 1.2Ah

Каталошки бројWP 1.2-12
Поларитет
Капацитет1.2 Ah
Стартна моќ
Должина97 mm
Висина53 mm
Ширина43 mm
1000.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 12Ah

Каталошки бројWPS 12-12A
Поларитет
Капацитет12 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина93 mm
Ширина98 mm
2300.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 18Ah

Каталошки бројWPS 18-12 SHR
Поларитет
Капацитет18 Ah
Стартна моќ
Должина181 mm
Висина167 mm
Ширина76 mm
3200.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 7Ah

Каталошки бројWPS 7-12
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1400.00 ден

Батерија LONG AGM 6V 12Ah

Каталошки бројWP 12-6S
Поларитет
Капацитет12 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина50 mm
1250.00 ден

Батерија LONG AGM 6V 4Ah

Каталошки бројWPS4-6
Поларитет
Капацитет4 Ah
Стартна моќ
Должина70 mm
Висина102 mm
Ширина47 mm
800.00 ден