LONG power - AGM vrla ЗА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ

LONG AGM vrla - се најдобрите и единствени на пазарот сертифицирани батерии за детски колички, ел. велосипеди, тротинети и мотоцикли!

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија
- Долг животен век - над 5 години
- Без одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Сертифицирани батерии (не се Noname/кинески)

Батерија LONG AGM 6V 7Ah

Каталошки бројWP 7-6
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина34 mm
Ширина93 mm
850.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 5Ah

Каталошки бројPM 5-12
Поларитет
Капацитет5 Ah
Стартна моќ
Должина90 mm
Висина101 mm
Ширина70 mm
1020.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 7Ah

Каталошки бројPM 7-12
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1300.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 9Ah

Каталошки бројPM 9-12
Поларитет
Капацитет9 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1600.00 ден

Батерија POWER-MAX AGM 12V 18Ah

Каталошки бројPM18-12
Поларитет
Капацитет18 Ah
Стартна моќ
Должина181 mm
Висина167 mm
Ширина76 mm
3200.00 ден