Exide Classic

Одличен акумулатор од Exide по ниска цена

- Одличен докажан квалитет и трајност
- Без одржување, затворен систем
- Супер цени
- За постари возила
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Exide Classic 44Ah 360A

Каталошки бројEC440
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ360 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
2980.00 ден

Акумулатор Exide Classic 55Ah 460A

Каталошки бројEC550
ПоларитетДесен
Капацитет55 Ah
Стартна моќ460 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3620.00 ден

Акумулатор Exide Classic 70Ah 680A

Каталошки бројEC700
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4600.00 ден

Акумулатор Exide Classic 90Ah 720A

Каталошки бројEC900
ПоларитетДесен
Капацитет90 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5670.00 ден