LONG power - AGM vrla ЗА УПС, АЛАРМИ И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

LONG power AGM батериите за упс, алармни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци

Батерија Power-Max AGM 12V 7Ah

Каталошки бројPM 7-12
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1300.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 9Ah

Каталошки бројPM 9-12
Поларитет
Капацитет9 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1600.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 100Ah

Каталошки бројPM 100-12 GEL
Поларитет
Капацитет100 Ah
Стартна моќ
Должина307 mm
Висина208 mm
Ширина168 mm
14500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 150Ah

Каталошки бројPM 150-12 GEL
Поларитет
Капацитет150 Ah
Стартна моќ
Должина483 mm
Висина240 mm
Ширина170 mm
20500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 200Ah

Каталошки бројPM 200-12 GEL
Поларитет
Капацитет200 Ah
Стартна моќ
Должина522 mm
Висина219 mm
Ширина238 mm
26000.00 ден

Батерија POWER-MAX AGM 12V 18Ah

Каталошки бројPM18-12
Поларитет
Капацитет18 Ah
Стартна моќ
Должина181 mm
Висина167 mm
Ширина76 mm
3200.00 ден