Акумулатор Unibat Moto 11Ah (без одржување)

Каталошки бројCT12B BS
ПоларитетЛев
Капацитет11 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3450.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy