Акумулатор Unibat Moto 10Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX12 BS
ПоларитетЛев
Капацитет10 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2750.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy