Акумулатор Unibat Moto 11.2Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

Каталошки бројCTZ14SBS
ПоларитетЛев
Капацитет11.2 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина110 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3560.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy