GP9 -12, 12V 9Ah

Каталошки бројGP9-12
Поларитет
Капацитет9Ah
Номинален напон12V
Должина151mm
Висина94mm
Ширина50.5mm

 

1150.00 ден
Предности:
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма;
- Долг животен век - над 5 години;
- Без никакво одржување;
- Многу мало ниво на самопразнење;
- Длабока цикличност;
- Гаранција: 12месеци.