GP12 - 12, 12V 12Ah

Каталошки бројGP12-12
Поларитет
Капацитет12Ah
Номинален напон12V
Должина151mm
Висина95mm
Ширина98mm

 

1500.00 ден
Предности:
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма;
- Долг животен век - над 5 години;
- Без никакво одржување;
- Многу мало ниво на самопразнење;
- Длабока цикличност;
- Гаранција: 12месеци.