Felicity Solar Литиум 30 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет30 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење360 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција10 години
Животен век15+ години
Manufacturer: Felicity Solar

 

525770.00 ден

Felicity Solar е компанија која што е основана во 2007 година и е еден од пионерите во технологијата на литиумски батерии за складирање на енергијата кај фотоволтаичните системи. Во своето портфолио располага со над 25 патенти поврзани со технологијата на литиумски батерии, фотоволтаични системи и инвертори и соларно осветлување. Ги поседува CE, ROHS, SONCAP сертификатите и има застапништва во над 40 држави ширум светот. Располага со високо и нисконапонски литиумски батерии, хибридни и автономни инвертори, фотоволтаични панели и соларно лед осветлување.