Felicity Solar Литиум 10.24 kWh 192 V

Каталошки бројLPBA48050
Капацитет10.24 kWh
Номинален напон192 V
Макс. струја на полнење/празнење25 А
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција7 години
Животен век10+ години
Manufacturer: Felicity Solar

 

309510.00 ден

Felicity Solar е компанија која што е основана во 2007 година и е еден од пионерите во технологијата на литиумски батерии за складирање на енергијата кај фотоволтаичните системи. Во своето портфолио располага со над 25 патенти поврзани со технологијата на литиумски батерии, фотоволтаични системи и инвертори и соларно осветлување. Ги поседува CE, ROHS, SONCAP сертификатите и има застапништва во над 40 држави ширум светот. Располага со високо и нисконапонски литиумски батерии, хибридни и автономни инвертори, фотоволтаични панели и соларно лед осветлување.

Литиумските батерии на Felicity Solar се компатибилни со хибридните инвертори на Felicity Solar, Deye, Growatt, Solis, SRNE, Victron