Dynac DC AGM 12V, 220Ah, 2640Wh

Каталошки бројDAYNC DC AGM 220
ПоларитетЛев
Капацитет220Ah 2640Wh
Номинален напон12V
Должина518mm
Висина242mm
Ширина274mm

 

23800.00 ден

Dynac AGM deep cycle се специјално произведени батерии првенствено наменети за соларни системи и друга стационарна употреба.
Предности на AGM батериите:

- Голем број на циклуси >900
- Многу долг животен век > 10 години
- Идеален за складирање на електричната енергија од соларни системи, како за домашна така и за индустриска употреба 
- Максимално искористување на капацитетот
– Минимално самопразнење
– Можност за делумно полнење-празнење
- Достапен во големини од 105Ah, 140Ah, 195Ah и 220Ah.