6 kW/5 kWh соларен систем за домаќинства

ОписХибриден соларен систем за домаќинства
Моќност на панели6 kW
Тип на инверторХибриден трофазен
Моќност на инвертор6 kW
Тип на батерииЛитиумска
Капацитет на батерии5kWh
Животен век15+ години
Manufacturer: Felicity Solar

 

451064.00 ден

Идеален соларен систем наменет за домаќинства составен од:
- Соларни панели со вкупна моќност од 6 kW и гаранција од 25 години
- Хибриден трофазен соларен инвертор со моќност од 6 kW и гаранција до 10 години
- Литиумска батерија со капацитет од 5 kWh и гаранција од 10 години

Системот се карактеризира со поврат на инвестицијата од 3-5 години и животен век од над 20 години