6 kW/10 kWh соларен систем за домаќинства

ОписХибриден соларен систем за домаќинства
Моќност на панели6 kW
Тип на инверторХибриден трофазен
Моќност на инвертор6 kW
Тип на батерииЛитиумска
Капацитет на батерии10 kWh
Животен век15+ години
Manufacturer: Felicity Solar

 

529430.00 ден

Идеален соларен систем наменет за домаќинства составен од:
- Соларни панели со вкупна моќност од 6 kW и гаранција од 25 години
- Хибриден трофазен соларен инвертор со моќност од 6 kW и гаранција до 10 години
- Литиумска батерија со капацитет од 10 kWh и гаранција од 10 години

Системот се карактеризира со поврат на инвестицијата од 3-5 години и животен век од над 20 години