Тестер за акумулатори и систем за полнење 12V

ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМОТ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА
Manufacturer: DHC battery testers

 

4300.00 ден

ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМОТ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА

Ознака на модел : DHC BT282

Тестира акумулатори 12V од 4 до 200Ah(Conventional, VRLA AGM GEL…)
Mожност за тестирање на акумулаторот и системот за полнење и стартување на возилото
ЦЕЛОСНА ДИЈАГНОСТИКА
Оспег на мерење : 40-1200A CCA
Тестира испразнети акумулатори и до 1.5V
Единици мерки : SAE, DIN, EN, IEC, CA
LCD Дисплеј
Уникатна патентирана технологија за мерење на внатрешниот отпор на акумулаторот
Мерење на напон од 4,5-16V