Батерија LONG AGM 12V 1.2Ah

Каталошки бројWP 1.2-12
Поларитет
Капацитет1.2 Ah
Стартна моќ
Должина97 mm
Висина53 mm
Ширина43 mm

 

1000.00 ден

LONG power AGM батериите за упс, алармни, соларни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци