Акумулатор Varta Promotive EFB 240Ah 1200A

Каталошки бројC40H
Поларитет
Капацитет240 Ah
Стартна моќ1200 A(EN)
Должина518 mm
Висина242mm
Ширина276mm
Manufacturer: Varta

 

19990.00 ден

Предности:
- 3 пати поголем број на циклуси во споредба со конвенционалните батерии
- Made in Germany
- Patented PowerFrame® технологија за многу долг животен век
- За хотелски функции -Највисока отпорност на вибрации
- Ги исполнува сите барања на владините регулативи за повисоки стандарди за емисии
- Погоден за поставување на крајот на рамката (EURO 5/6)