Акумулатор IntAct AGM YTX16-bs, 12V 14Ah

Каталошки бројYTX16-BS
ПоларитетЛев
Капацитет14 Ah
Стартна моќ220 A(EN)
Должина150 mm
Висина160 mm
Ширина87 mm

 

4000.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци