Акумулатор Exide Strong Pro Carbon Euro 6 185Ah 1100A

Каталошки бројEE1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1100 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm

 

15300.00 ден

- Максимална стабилност без вибрации - HVR технологија

- Специјално за возила со заден простор за акумулатор (Euro 5/ Euro 6) и идеален за лош терен

- Carbon Boost за побрзо самополнење при мирување

- Идеален за долги релации со попатни паузи и многу опрема "life on board" 

- Максимален старт после ноќно користење на опрема 

ОЕ оригинален фабрички дел

- Врвни материјали за заштита од варничење

- БЕЗ одржување

- Намалени трошоци до 100% (TCO)

- Гаранција од 24 месеци