Акумулатор Exide GEL 26Ah 290Wh

Каталошки бројES290
ПоларитетДесен
Капацитет26 Ah
Енергија290 Wh
Должина166 mm
Висина125 mm
Ширина175 mm

 

6350.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany