Автономен Инвертор Felicity Solar 5 kW

Каталошки бројIVЕM5048-LS
Тип на инверторАвтономен монофазен
Моќност5000 W
Номинален излезен напон/фреквенција230 V / 50 Hz
Напонски опсег на батерија48 V
Тип на батеријаЛитиум/Гел
Макс. струја на полнење/празнење на батерија100 А
Макс. моќност на ФВ панели6000 W
Напонски опсег на ФВ панели125 - 500 V
Гаранција1 годинa
Макс. влезна струја од ФВ20 А
Manufacturer: Felicity Solar

 

44990.00 ден

Felicity Solar е компанија која што е основана во 2007 година и е еден од пионерите во технологијата на литиумски батерии за складирање на енергијата кај фотоволтаичните системи. Во своето портфолио располага со над 25 патенти поврзани со технологијата на литиумски батерии, фотоволтаични системи и инвертори и соларно осветлување. Ги поседува CE, ROHS, SONCAP сертификатите и има застапништва во над 40 држави ширум светот. Располага со високо и нисконапонски литиумски батерии, хибридни и автономни инвертори, фотоволтаични панели и соларно лед осветлување.