Unibat Moto

Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX7L BS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина131 mm
Ширина71 mm
1790.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

Каталошки бројCTZ7SBS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
2300.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 6Ah Л+ (без одржување)

Каталошки бројCBTX7А BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина94 mm
Ширина87 mm
1850.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 8.6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ) Л+

Каталошки бројCTZ10SBS
ПоларитетЛев
Капацитет8.6 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина93 mm
Ширина87 mm
2850.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX9 BS
ПоларитетЛев
Капацитет8 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина87 mm
2100.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување) (тесен)

Каталошки бројCT9B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет8 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
2700.00 ден