Unibat Moto

Акумулатор Unibat Moto 18Ah (без одржување) Л+

Каталошки бројCBTX20 BS
ПоларитетЛев
Капацитет18 Ah
Стартна моќ/
Должина175 mm
Висина155 mm
Ширина87 mm
4900.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 19Ah (со одржување)

Каталошки бројCB16CLB
ПоларитетДесен
Капацитет19 Ah
Стартна моќ/
Должина175 mm
Висина175 mm
Ширина100 mm
3400.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 3Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX4L BS
ПоларитетДесен
Капацитет3 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина86 mm
Ширина71 mm
1150.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 4Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX5L BS
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина106 mm
Ширина71 mm
1290.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 4Ah (со одржување)

Каталошки бројCB4L-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ/
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm
1150.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 5Ah

Каталошки бројCB5L-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет5 Ah
Стартна моќ/
Должина120 mm
Висина130 mm
Ширина60 mm
1360.00 ден