Unibat Moto

Акумулатор Unibat Moto 12Ah (без одржување) (тесен)

Каталошки бројCT14B BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина152 mm
Висина145 mm
Ширина70 mm
3600.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 12Ah (со одржување)

Каталошки бројCB12AL-A
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm
2950.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 12Ah Л+ (со одржување)

Каталошки број12N12A4A1
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm
2950.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 14Ah (со одржување)

Каталошки бројCB14L A2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ/
Должина134 mm
Висина166 mm
Ширина89 mm
3330.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 18Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX20L BS
ПоларитетДесен
Капацитет18 Ah
Стартна моќ/
Должина175 mm
Висина155 mm
Ширина87 mm
4700.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 18Ah (без одржување) (краток) Л+

Каталошки бројCBTX20 CH
ПоларитетЛев
Капацитет18 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина161 mm
Ширина87 mm
4700.00 ден