ПРИСТИГНА ПОЗНАТИОТ ГЕРМАНСКИ БРЕНД ЗА МОТО АКУМУЛАТОРИ INTACT BIKE POWER KOJ E ДЕЛ ОД MOTOGP ШАМПИОНАТОТ!

Monday, March 16, 2020

Најголемиот увозник на акумулатори и батерии во Македонија Батери Еволушн дооел Скопје склучи ексклузивен договор за дистрибуција и промоција на еден од најпознатите брендови за акумулатори во Германија Intact Keckkeisen Germany.

Од Март 2021 година во сите продажни места на увозникот и преку online платформата akumulatori.mk е достапен, до сега најширокиот асортиман на специјализирани акумулатори, за мотори и тоа CLASSIC, AGM, HVT, GEL и врвните LiFePo4 литиумски батерии.

IntactGP постои од 1954 година во Германија како премиум бренд за акумулатори, кај нас е познат преку своите 3 клуба во МОТОГП шампионатот, а за прв пат се присутни на нашиот пазар со целосна мото програма.

Програмата вклучува акумулатори наменети од најобични 50цц моторчиња до моќни брзински и патнички мотори, АТВ, џет ски, санки за снег и друго...

Многу значајно е да се напомене дека сите акумулатори се со ОЕМ сертификат за квалитет, односно се произведуваат за оригинално фабричко вградување во новите мотори на познатите производители на мотори.

Сите акумулатори имаат гаранција и тоа од 6 до 24 месеци зависно од моделот и намената.

За прв пат во Македонија пристигна и цел асортиман на LiFePo4 литиумски екстра лесни и компактиIntact батерии кои се користат и во МОТОГП шампионатот каде брзината и времето се најзначајни.

Цените се промотивни и се навистина достапни за секој сопственик на мотор, а сите модели со карактеристики, цени и гаранција може да ги погледнете и нарачате преку нашата online продажна мрежа Акумулатори.мк - Најдобрите акумулатори, батерии и опрема - IntAct moto batterien Germany (akumulatori.mk)