Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 350Ah

Каталошки бројMAXXIMA
Поларитет
Капацитет350 Ah
Енергија
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm

 

19100.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBAе компанија основана во Бреша Италија во далечната 1966 година и нуди врвни решенија и квалитет во производство на тракциски, полутракциски и стационарни акумулатори.
Програмата на NBA се карактеризира со најквалитетни компоненти, висок капацитет, длабоки празнења/цикличност и многу долг животен век.
Во асортиманот се вклучени од киселински, АГМ и врвни ГЕЛ акумулатори кои имаат многу долг животен век, многу циклуси на полнење-празнење како и можност за празнење до 100%.
Овие акумулатори се користат за голем број на индсутриски потреби како машини за чистење, ПЛАТФОРМИ, ВИЛУШКАРИ и други електрични потреби.
Фабриката ги поседува најначајните сертификати за работа и квалитет UNI EN ISO 9001/2000, ISO 14001 и други
Во понуда се батерии од 6V и 12V od 50Ah do 425Ah