GP1.3 -12, 12V 1.3Ah

Каталошки бројGP1.3 -12
Поларитет
Капацитет1.3Ah
Номинален напон12V
Должина97mm
Висина52mm
Ширина43mm

 

450.00 ден
Предности:
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма;
- Долг животен век - над 5 години;
- Без никакво одржување;
- Многу мало ниво на самопразнење;
- Длабока цикличност;
- Гаранција: 12месеци.