GP12 - 26, 12V 26Ah

Каталошки бројGP12-26
Поларитет
Капацитет26Ah
Номинален напон12V
Должина175mm
Висина126mm
Ширина166mm

 

3680.00 ден
Предности:
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма;
- Долг животен век - над 5 години;
- Без никакво одржување;
- Многу мало ниво на самопразнење;
- Длабока цикличност;
- Гаранција: 12месеци.