GP7 - 6, 6V 7Ah

Каталошки бројGP7-6
Поларитет
Капацитет7Ah
Номинален напон6V
Должина151mm
Висина94mm
Ширина34mm

 

540.00 ден
Предности:
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма;
- Долг животен век - над 5 години;
- Без никакво одржување;
- Многу мало ниво на самопразнење;
- Длабока цикличност;
- Гаранција: 12месеци.