Exide Moto GEL

Exide GEL vrla - се единствените ГЕЛ мото акумулатори произведени во Германија наменети за најдобрите мотори на пазарот!

ГАРАНЦИЈА : 24 месеци 

Предности :
- Единствена ГЕЛ врла технологија
- Многу долг животен век, над 5 години
- Можност да се монтира во било која положба
- Длабока цикличност
- Идеално за АТВ, џет-ски, санки, моќни мотори...
- Идеален акумулатор во BMW
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Exide Moto GEL 19Ah 170A

Каталошки бројG-19
ПоларитетДесен
Капацитет19 Ah
Стартна моќ170 A(EN)
Должина185 mm
Висина170 mm
Ширина80 mm
5300.00 ден

Акумулатор Exide Moto GEL 30Ah 180A Л+

Каталошки бројG-30
ПоларитетЛев
Капацитет30 Ah
Стартна моќ180 A(EN)
Должина197 mm
Висина186 mm
Ширина132 mm
7500.00 ден