Exide Moto Conventional

Exide conventional се одличен избор на мото акумулатор од производител на фабрички оригинални акумулатори во Bmw, Suzuki, Ducati, Harley...

Предности : 
- Долг животен век
- Одличен однос квалитет-цена
- Гаранција : 6 месеци

Акумулатор Exide Moto Conventional 11Ah 160A

Каталошки бројEB10L-B
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ160 A(EN)
Должина135 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm
2530.00 ден

Акумулатор Exide Moto Conventional 12Ah 170A

Каталошки бројEB12AL-A
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ170 A(EN)
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm
2570.00 ден

Акумулатор Exide Moto Conventional 14Ah 145A

Каталошки бројEB14L-A2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ145 A(EN)
Должина134 mm
Висина166 mm
Ширина89 mm
3000.00 ден

Акумулатор Exide Moto Conventional 4Ah 60A

Каталошки бројEB4LB
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ60 A(EN)
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm
1000.00 ден

Акумулатор Exide Moto Conventional 8Ah 120A

Каталошки бројEB7LB
ПоларитетДесен
Капацитет8 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm
1990.00 ден

Акумулатор Exide Moto Conventional 9Ah 130A Л+

Каталошки бројEB9LB
ПоларитетЛев
Капацитет9 Ah
Стартна моќ130 A(EN)
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm
1920.00 ден