Exide Moto AGM

Exide Moto AGM (без одржување, со апсорбиран електролит АГМ и врла) се единствените акумулатори на пазарот произведени во Европа и се одобрени од најдобрите производители на мотори како Suzuki, Yamaha, Bmw, Ducati, Harley Davidson...

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци

Акумулатор Exide Moto AGM 10Ah 150A Л+

Каталошки бројETX12B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет10 Ah
Стартна моќ150 A(EN)
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина87 mm
3110.00 ден

Акумулатор Exide Moto AGM 13Ah 200A Л+

Каталошки бројETX14B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет13 Ah
Стартна моќ200 A(EN)
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина87 mm
3350.00 ден

Акумулатор Exide Moto AGM 18Ah 240A Л+

Каталошки бројETX20B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет18 Ah
Стартна моќ240 A(EN)
Должина175 mm
Висина175 mm
Ширина87 mm
5100.00 ден

Акумулатор Exide Moto AGM 3Ah 40A

Каталошки бројETX4L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет3 Ah
Стартна моќ40 A(EN)
Должина113 mm
Висина85 mm
Ширина70 mm
1680.00 ден

Акумулатор Exide Moto AGM 6Ah 70A

Каталошки бројETZ7-BS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ70 A(EN)
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
3690.00 ден

Акумулатор Exide Moto AGM 6Ah 90A Л+

Каталошки бројETX7А-BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ90 A(EN)
Должина150 mm
Висина93 mm
Ширина87 mm
2580.00 ден