Exide JIS возила произведени во Азија(KIA, Mazda, Toyota...)

Exide Premium JIS - Најдобрите акумулатори во светот за возила произведени во Азија!

Предности :
- Премиум технологија за многу долг животен век - до 10 години
- Оригиналени фабрички акумулатори во Kia, Mazda, Toyota, Huyndai, Chevrolet, Suzuki...
- За возила со многу опрема и моќни мотори
- 30 % зголемена стартна моќ
- Гаранција : 30 месеци

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 40Ah 350A

Каталошки бројEA406
ПоларитетДесен
Капацитет38 Ah
Стартна моќ350 A(EN)
Должина187 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm
3350.00 ден

Акумулатор Exide Premium за азијски возила 45Ah 390A

Каталошки бројEA456
ПоларитетДесен
Капацитет45 Ah
Стартна моќ390 A(EN)
Должина237 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm
4250.00 ден