Акумулатор Exide Premium Carbon 61Ah 600A

Каталошки бројEA612
ПоларитетДесен
Капацитет61 Ah
Стартна моќ600 A(EN)
Должина242 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm

 

4450.00 ден

Акумулатор Еxide Premium Carbon 61Ah 600A