Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 40Ah 350A

Каталошки бројEA406
ПоларитетДесен
Капацитет38 Ah
Стартна моќ350 A(EN)
Должина187 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm

 

2900.00 ден