Дигалки и вилушкари

Exide GEL vrla се единствени  ГЕЛ батерии на пазарот со екстремно длабока цикличност и најголем број на циклуси(најдолг животен век, над 15 години)
Заради нередовно користење и потреба од длабоки празнења Exide GEL се најдоброто решение за сите видови на дигалки, платформи, вилушкари...

Предности :
- Единствена ГЕЛ врла технологија
- Многу длабока цикличност - до 100%
- Најголем број на циклуси - трајност над 15 години
- Идеални за повремена работа, можност за стоење без употреба и до 2 години
- Made in Germany
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Exide GEL 140Ah 1600Wh Л+

Каталошки бројES1600
ПоларитетЛев
Капацитет140 Ah
Енергија1600 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
22655.00 ден

Акумулатор Exide GEL 195Ah 1000Wh 6V

Каталошки бројES1000-6
ПоларитетДесен
Капацитет195 Ah
Енергија1000 Wh
Должина244 mm
Висина275 mm
Ширина190 mm
14250.00 ден

Акумулатор Exide GEL 200Ah 1100Wh 6V

Каталошки бројES 1100-6
ПоларитетДесен
Капацитет200 Ah
Енергија1100 Wh
Должина244 mm
Висина275 mm
Ширина190 mm
17100.00 ден

Акумулатор Exide GEL 210Ah 2400Wh Л+

Каталошки бројES2400
ПоларитетЛев
Капацитет210 Ah
Енергија2400 Wh
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
28635.00 ден

Акумулатор Exide GEL 26Ah 290Wh

Каталошки бројES290
ПоларитетДесен
Капацитет26 Ah
Енергија290 Wh
Должина166 mm
Висина125 mm
Ширина175 mm
6350.00 ден

Акумулатор Exide GEL 40Ah 450Wh

Каталошки бројES 450
ПоларитетДесен
Капацитет40 Ah
Енергија450 Wh
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
8600.00 ден