5 kW соларен систем за домаќинства и викендици

ОписСоларен систем за викендица
Моќност на панели5 kW
Тип на инверторОф-грид/хибриден
Моќност на инвертор5 kW
Тип на батерииГел
Капацитет на батерии100Аh 48V 5kWh
Животен век15+ години
Manufacturer: Felicity Solar

 

198130.00 ден

Идеален соларен систем наменет за домаќинства или викендички со 11 панели од 460 W со вкупна моќност од 5060 W, 4  Гел батерии од 100Ah или вкупно 5 kWh енергија и монофазен оф-грид/хибриден инвертор.