Хибриден Инвертор Felicity Solar 5 kW

Каталошки бројIVGM5048-LS
Тип на инверторХибриден монофазен
Моќност5000 W
Номинален мрежен напон/фреквенција230 V / 50 Hz
Напонски опсег на батерија40-60 V
Тип на батеријаЛитиум/Гел
Макс. струја на полнење/празнење на батерија100 А
Макс. моќност на ФВ панели6500 W
Напонски опсег на ФВ панели90 - 550 V
MPPT напонски опсег100 - 500 V
Гаранција5 години
Макс. влезна струја од ФВ15 А
Макс. струја на куса врска од ФВ18 АБрој на MPP тракери2/1
Manufacturer: Felicity Solar

 

97610.00 ден

Felicity Solar е компанија која што е основана во 2007 година и е еден од пионерите во технологијата на литиумски батерии за складирање на енергијата кај фотоволтаичните системи. Во своето портфолио располага со над 25 патенти поврзани со технологијата на литиумски батерии, фотоволтаични системи и инвертори и соларно осветлување. Ги поседува CE, ROHS, SONCAP сертификатите и има застапништва во над 40 држави ширум светот. Располага со високо и нисконапонски литиумски батерии, хибридни и автономни инвертори, фотоволтаични панели и соларно лед осветлување.