Хибриден Инвертор Felicity Solar 10 kW

Каталошки бројIVEM100600-HT
Тип на инверторХибриден трофазен
Моќност10 kW
Номинален мрежен напон/фреквенција400 V / 50 Hz
Напонски опсег на батерија180 - 580 V
Тип на батеријаЛитиум/Гел
Макс. струја на полнење/празнење на батерија25 А
Макс. моќност на ФВ панели13000 W
Напонски опсег на ФВ панели160 - 900 V
MPPT напонски опсег200 - 850 V
Гаранција7 години
Макс. влезна струја од ФВ15 А
Макс. струја на куса врска од ФВ18 А
Manufacturer: Felicity Solar

 

137520.00 ден

Felicity Solar е компанија која што е основана во 2007 година и е еден од пионерите во технологијата на литиумски батерии за складирање на енергијата кај фотоволтаичните системи. Во своето портфолио располага со над 25 патенти поврзани со технологијата на литиумски батерии, фотоволтаични системи и инвертори и соларно осветлување. Ги поседува CE, ROHS, SONCAP сертификатите и има застапништва во над 40 држави ширум светот. Располага со високо и нисконапонски литиумски батерии, хибридни и автономни инвертори, фотоволтаични панели и соларно лед осветлување.