Тестер за акумулатори и систем за полнење 12V/24V

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА
Manufacturer: DHC battery testers

 

14000.00 ден

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА

Ознака на моделот : DHC BT900

-Тестира акумулатори од : 12V

-Можност за тестирање на системот за полнење и стартување на возилата (12 / 24V)

-Опсег на мерења: 40 ~ 2000 CCA

- Тестира акумулатори 12V од 4 до 240Ah(Conventional, VRLA AGM GEL SPIRALL…)

-Единица мерка : CCA/SAE, EN, DIN, IEC, JIS, CA/MCA

-Уникатна патентирана технологија за мерење на внатрешниот отпор на акумулаторот

-Вграден Принтер за приказ на резултатите од тестот веднаш (širina papira 37mm)

-Мерење на напон од : од 1,5 до 30V

-LCD дисплеј

- Пакетот содржи : Tester DHC BT900 1 ком, хартија за принтање 2 kom, батерии 1,5V AA 1 ком, упатство