Аналоген тестер оптеретувач за акумулатори и полнење на возилото

Оптеретувач

 

4500.00 ден

Ознака на модел : DHC 50113

Тестира акумулатори со максимално оптеретување до 100A

-За акумулатори од 6 и 12V

-Вграден аналоген волтметар

-Мерење напон од  1 до 15V

-Заштита од варничење

-Многу лесен за користење, точен резултат од оптеретување

-За точни резултати акумулаторот треба да биде предходно наполнет