Полнач одржувач за мото акумулатори

2V/6V/12V

 

1800.00 ден

Ознака на модел : AL300
Напон на полнење – 2V, 6V, 12V
Енергија на полнење : 1A
Потполно автоматски, можност за одржување на батериите  на подолг временски период(сезонска упортеба, мото, марине, упс...)
Можност за полнење на сите видови акумулатори(conventional, VRLA AGM GEL…..)
ИДЕАЛЕН ЗА 6V/12V МОТО акумулатори
Вградена заштита од спој или варничење