Батерија Power-Max AGM 12V 7Ah

Каталошки бројPM 7-12
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm

 

1300.00 ден

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии