Акумулатор Varta Silver Dynamic AGM Start-Stop 105Ah 950A

Каталошки бројH15
ПоларитетДесен
Капацитет105 Ah
Стартна моќ950 A(EN)
Должина394 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

15600.00 ден

-VARTA® Silver Dynamic AGM Старт-Стоп е синоним за за недостижни перформанси
- Made in Germany
- 3 пати подолг животен век во споредба со конвенционалните батерии,
- VARTA® Silver Dynamic AGM батеријата е совршен избор за возила со најголема потрошувачка на енергија и старт-стоп систем
- Причината за ова може да бидат поголеми оптоварувања при употреба, студени зими, топли лета или многу додатоци и опрема.
- Затоа во 70% од новопроизведените автомобили со технологија Start-Stop кои се напојуваат со батерии AGM, можете да најдете VARTA® Silver Dynamic AGM батериите
- Гаранција 36 месеци!