Акумулатор Varta Silver Dynamic 77Ah 780A

Каталошки бројC6
ПоларитетДесен
Капацитет52 Ah
Стартна моќ520 A(EN)
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

6650.00 ден

Предности:
- За возила со високи перформанси
- Идеален за автомобили со моќни мотори многу дополнителна опрема
- Докажан врвен германски квалитет
- Специјална PowerFrame технологија за многу долг животен век
- Гаранција 36 месеци
- Made in Germany